"Servicii de creare website, optimizare si promovare site-uri web"
     Telefon: (+1) 646 403 4738     EN
(+40) 726 437 475     RO

Ce inseamna optimizarea SEO ?

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) defineste totalitatea actiunilor intreprinse asupra unei pagini web cu scopul de a-i manipula favorabil pozitia pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare. Scopul SEO este de a aduce trafic relevant catre pagina, marind in acest fel potentialul site-ului de a atrage clienti si de a produce vanzari ale serviciilor oferite.

Actiunile SEO se impart in doua categorii : SEO on site (SEO on page) respectiv SEO off site (SEO off page)

SEO on site

SEO on site insumeaza totalitatea actiunilor de optimizare aduse paginii, codului sursa, structurii si design-ului acesteia precum si asupra continutului.

Pentru a creea relevanta intre continutul paginii si cuvintele cheie care o definesc, se modifica tagurile meta, structura informationala a site-ului, cantitatea si calitatea link-urilor, imaginile, textul paginii care trebuie sa fie SEO friendly. Deasemenea se modifca structura URL-urilor folosind metode specifice de rescreiere, metode care sunt prietenoase cu motoarele de cautare. Metodele de rescriere a URL-ului fac ca acesta sa fie usor de memorat de catre un vizitator.
 

SEO off site

SEO off site are ca scop obtinerea de referinte de pe alte site-uri catre site-ul optimizat. Actiunile SEO off cuprind inscrierea site-ului in directoare web, scrierea de articole de calitate pe blog/site, publicarea link-ului pe twitter, facebook si alte in retele sociale.
 
Deasemenea se pot efectua campanii de link-exchange, advertoriale si parteneriate strategige cu alte website-uri.
Procesul de optimizare seo este unul de durata, odata datorita faptului ca motoarele de cautare isi updateaza continutul greu (dureaza pana un anumit site este indexat), apoi, concurenta dumneavoastra face acelasi lucru. Timpul de optimizare depinde si de numarul total de rezultate pe segmentul cautat.

Daca cautarea a dat 1 milion de rezultate sa nu va asteptati sa ajungeti #1 foarte curand. Intr-un astfel de caz ar putea dura peste 1 an. Daca site-ul dvs este intr-un segment de nisa, cu putine site-uri cu continut asemanator aceasta optimizare ar putea dura doar o luna.

Algoritmul de indexare este unul foarte complex si care este imbunatatit periodic, daca cineva va promite prima pagina in motorul de cautare X, este naiv, si, de cele mai multe ori acesta este un sarlatan. Este important de stiut ca motoarele de cautare penalizeaza trisorii care folosesc metode neaprobate pentru a pacali robotii de cautare iar daca pe moment optimizarea facuta pare sa dea roade, trisarea motoarelor de cautare nu merita riscul pe termen lung ajungandu-se pana la excluderea din rezultatele returnale la cautarile (pe Google sau Bing) a site-ului in cauza.

SEO prin GWP

Intra in legatura cu noi fie sunand la numarul 0726 437 475 (RO - Vodafone) fie apeland la formularul de contact de mai jos

Nume
Email
Telefon
Catre
Mesaj